+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





February 07, 2012
al-fatihah @ 2:07 AM | 0 talkative person(s)


hye :) lame dah tak update blog kann. takde mood pluss malas plus busy. heeeeee, haa! mesty korang terkejut dengan title byla harini kann? okay byla nak story tentang kematian ex byla ZAFRAN BIN ZAINUDIN, act tyme byla form 1 or 2 macam tulaaa. even dah lame sangat kiteorg break and sejak dari break tuu kiteorg macam musuh. tapy seriously byla rase macam serba salah sgt-2 sebab seminggu sebelum arwah meninggal, kiteorg ade bergaduh dekat fb. aduyy sorry sangat-2, aku tak sempat nak minta maaf dekat kau. aku mampu doakan kau tenang dekat sane. aku tak sangke ajal kau lebih cepat dari kami semua. kiteorg semua redha sebab ajal kite semua datang bile-2 mase saje kann. cuma cepat atau lambat jeee. kite cuma sentiasa bersedia dengan segala amal ibadat. hmm firstly cerita dia macam ny, malam sabtu 04.02.2012 tuu akk aku tengah online and tetibe kejutkan aku then say zafran exsiden and meninggal dunia, sekarang ade dekat hospital. terus akk aku call kawan arwah tanya, semua cakap betul. tapy taktahu la kenape malam tuu byla rase macam takde ape-2 sebab tengah demam teruk malam tuuu. taktahu la kenape tyme tuu byla macam langsung takde perasaan. esok tuu, ramai gilee kawan-2 byla yg call and text byla tanya pasal arwah, dah macam byla pule kan family or awek arwah. its okay takpe la, dorg tanye, byla jawab jeee. sebelum zohor sepupu arwah text, arwah dah selamat dikebumikan sebelum zohor kot ( tak tengok jam ). then byla just suruh " ucap takziah dekat mak arwah and sorry tak dapat hadir ". then , awek arwah ade hantar text dekat byla minta maaf semua, okay byla maafkan sebab takde ape nak bermusuh lagy sebab arwah dah takde. hmm. tengok status dekat facebook semua penuh dengan cerita tentang arwah and tengok wall akk and sepupu dia semua , Ya allah! sedih sangat-2, tapy dorang hadapi dengan tabah sekali. 

sepupu byla hantar dekat wall byla :'(


hmm, mungkin byla dengan dia dah lame break kann. so byla tak rase sangat kehilangan arwah tapy sampai sekarang byla tak percaya yang arwah dah takde, bile tengok gambar arwah, haihh seriously macam arwah ade lagy. hmm, berita kematian arwah ade masuk dalam berita tv3 and surat khabar kosmo. aduhai, teruk betul kannn. pelanggaran motor dengan motor boleh mengakibatkan sampai 3orang meninggal dunia dan 2orang cedera. tula kuasa ALLAH kannn. kite berdoa jelaaaa. 

arwah zafran zainudin semasa raya tahun 2011.

Ya allah sedih betul bile bace surat khabar ny. sedih sangat-2 tengok mak arwah. kasut futsal arwah jady kenangan untuk mereka sekeluarga.



Lepas je bace, byla kesian sangat-2. baru sekarang byla rase sedihnye bile dia dah takde. mungkin sebab byla pernah bersama dengan dia dulu and kenal dia. sedih sebagai seorang kawan tak lebih dari itu. hmm, kepada keluarga arwah takziah dan redha dengan pemergian arwah. ALLAH lebih sayang kan arwah. kite mampu berdoa agar arwah tenang di alam sana. AL-FATIHAH, aminnnnnn.




❤ older posts / newer posts ❤