+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 28, 2012
we're like childish! @ 7:28 AM | 0 talkative person(s)


hye semua, sihat korang? dah lame kann byla tak update, wekk bukan lame mane pun.
alahaii, si byla ny cakap macam orang lain tunggu-2 pule kau update! story dah laa tak best!
hihi kan kan apelaa byla ny! perasan lebihh, adoii ape aku merepek bukan-2!
tak habissss lagy haaaa! mesti korang excited gilee nak tahu kann
alahaii, cepat la cerita . adoii.
haha tak habisss lagy membebel! huagggg sabojelaaaa
okay harini hari kedua sebelum byla naik sekolah balikkk, adoii malas! ade siapa-2 nak ganti kan bylaaa.
membebel lagy! blablabla haha okay balik cerita balik
harini petang byla dah pegy pasar malam  dengan eyka budak kelas byla laaa (mesti tak kenal kann)
haa! by haaa budak dia! nak tengok sgt kann. TENGOK :)

tuuuuu budak dia!
okay balik lagy cerita, sebenarnyee tak beli ape punn, saje nak jalan-2 sebab dah bosan gileeee . taktahu nak buat apeee .
lepas tuu kan eyka belanja byla beli tudung bawal macam dian pelangi tuuuu. thankyouuu dear :)

haaa tudung warna coklat macam tuuu tauu! perempuan tu bukan byla tauuu , hihi :) curi dalam google jeee .

cerita lagy balik, dah siap semua, baru balik . tapi still bosan nak mampuihh . okay takpee tunggu lepas maghrib sebab nak keluar ngeteh dengan kawan kawan dari kecil!~ lepas ny kawan byla tuu dah nak kahwin so takdapat nak lepak lagy. kiteorg pun keluar laaa malam tuu dinner dekat kfc jeeee. hihi cakap macam jauh kan
hmm, act tinie takde motor tyme tuu. so kteorg decide nak ulang alik . okay byla laaa driver nyeee!
dah taknak panjang cerita, sampai sane order makan semua, bercerita bagai semua. 

kiteorg dinner dekat situuuuuu!

then biela ajak pegy karaoke! wahh dah malam tapy sempat lagy (biela tu mmg name same dengan byla okay , nak kenal tukar ejaan jee hihi )
dekat jasin jeeee! sebelah kfc . haha

dah melalak macam ape semua , kteorg pun decide balik sekali naik 3org . hahaha macam apeejeee

haaa! naik macam tuu, contoh je tauuu! motor kiteorg lagy cantikk. muat tauu seat. hihi

nasib baik dah malam, polis pun tyme tu tak keluar. hihi
naik dah macam estet tauuu, dengan gelak la , menceceh banyak la semua .
haha serious best sgt-2, dah lame tak buat kerja bodoh tuuu! dulu tyme kiteorg budak budak lagy selalu berlaku. ny dah besar pun still buat lagy . haha
tuu maybe last la kot, sebab lepas ny tinie tuu nak kahwin, awal kannn? dah jodoh diaaa , takpee!
adoii, lepas ny dah susah la kiteorg nak keluar semua kan, tinie dah takde , takbest! tak boleh nak gelak semua macam orang gileeee. huagggggggggggggggggg rindu nanty! 
dah dah nanty menangis pule kannn.
cukup ehhh nanty byla update lagy, jangan rindu byla tauuu, hihi perasan puleee


kbai jage diri salam :)




❤ older posts / newer posts ❤