+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 08, 2012
thnks so much :) @ 4:06 AM | 0 talkative person(s)

hye-2 assalamualaikum :) " I GET NEW WATCH FROM MY COUSIN " wewitttt <3 hehe . thnks angah sharul -,- i lovee you la . huuu , act , haritu byla pegy KL kan stay rumah dia . then , byla tidur la dalam bilik dia . ofcourse dia kena tidur luar . padan muka . biase la anak dara kena tidur dalam bilik kan . btw , thnks sebab benarkan . nak tidur tu byla terperasan satu jam warna merah . yg byla suke sangat-2 , act adik byla ade beli dengan cousin byla tu tapy warna biru and kakak sepupu byla ade beli satu warna hitam . limited sangat okay jam tu ! susah sangat nak cari . so , byla pun amek jam dia tu pakai . terus bawa tidur , hehe jahat kan byla . do i care ? hehe , lagipun dia banyak gila jam tu macam-2 warna . then esok tu , byla perasan dia pakai warna kuning . fuh byla pun cakap dengan dia " eh , aku amek eh jam ny " ? dia gelak and cakap " pakai je boleh , amek jangan " :) hah tak kira nak juge la , byla keluar pegy mane-2 byla pakai je sampai la tidur . huhu . then , byla pujuk dia . but still tak bagy lagy . byla nak bayar pun dia tak bagy . last-2 dia cakap takpe la amek jela . yeahhhh ! suka gilee . byla pun pakai jela and terus tak buka sampai bawak balik . dia siap perli byla auww dia cakap kau memang tidur pun tak buke eh ? hehe of course la nanty kau amek balik . hehe . btw , thankyou so much angah -,-

kbai jage diri assalamualaikum ;)

❤ older posts / newer posts ❤