+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 02, 2012
teruja :) @ 7:52 PM | 0 talkative person(s)

hye-2 :) assalamualaikum . selamat pagi semua . hari ny byla bangun awal . takde la awal sangat , dalam pukul 9 je . hehe . okay la tu sebab byla tidur lambat semalam tapy bangun awal . pehh tabik la ! huhu perasan betul . okay balik pada tajuk hari ny . TERUJA ? means ape haa ? haaa ! sini nak story pasal teruja sangat tengok dorg-2 ny semua . nak tahu tak siapa . gurl yang famous gileee . tapy tak tahu la dari mane dorg boleh famous tu kan . maybe dari blog and cara dorg berfesyen cantik sangat-2 . okay jealous laa . sampai gambar semua beratus ratus orang comment , dekat blog beribu ribu yang jady followers . fuhh best yeee . dorg semua ny dah ade page sendiri auwww . omg ! famous nye you uolls -,-

yang ny cik epal :)
haa ! cik epal ny famous sangat dengan blog dia . okay really jealous . dia cantik , pandai bergaya . blog dia dah mencecah 24146 orang followers , ramai kan ? amazing okay dear . eee teringin pule nak jumpe dia , gedik-2 snap gambar banyak . haaa ! berangan jela byla kan . memang tak kn jumpe la . byla duduk melaka . jauh kot dengan dia , tak silap byla dia duduk kl . tak tahu la betul ke tak . hehe . cik epal ny ade page sendiri auw . 16 595 orang yang like page dia . ramai kan . okay sini then nak tengok lagy tak gurl-2 yang famous tu , meh -->

--> http://www.facebook.com/pages/cikepal06blogspotcom/179614752055749 <-- sini-2 tengok facebook cik epal .

--> http://cikepal06.blogspot.com/ <-- sini-2 tengok blog cik epal .

yang ny nurul ain abd salam :)
ny pun same jela , famous dah ! muka dia pehh memang meletup la . cantik gilooo , macam rozita che wan ade , macam muke arab pun ade juge . hidung bukan main mancung lagy . adoi , bertambah jealous byla dorg buat nye . hehehe . ny gambar byla amek dari facebook dia . hehe **sorry yee kak ain , curi gambar sekejap nak update blog , nak buat entry pasal kak ain * huhu . dia ny dah kahwin okay , so takde chance la jejaka luar sana nak ngorat . hehe . untung kan siapa suami dia . cantik perfect laa . hehe meh nak tengok sini facebook dia . 20 56 orang dah like page nurul ain abd salam ny and 5743 yang jady followers kak ain . wooo !

--> http://www.facebook.com/pages/Nurul-Ain-Blogshop/190421984361859 <-- haa click sini kalau nak tengok facebook dia . 

--> http://nurulain8888.blogspot.com/ <-- haa click sini kalau nak tengok blog dia . awesome . 

yang ny fatin liyana :)
fatin liyana ny pun same je macam yang atas-2 tu . dorg famous melalui blog byla rase . dorg semua bertudung , yeahhh ! tu lagy bertambah byla suke . yippieee . hehe sebab byla bertudung juge kan , mesti la suke sangat tengok dorg ny . macam-2 fesyen dorg keluarkan . hehe . giloo cantik la korg . fatin liyana ny dah ade 34 528 followers . fuhh ramai kan ? and 54 294 orang yang like page dia . fuyooo lagy ramai dari cik epal and kak ain . hebat la korg ny . hehe . same-2 hebat sampai beribu ribu orang like and follow korg . tabik spring sikit :)  meh nak tengok facebook and blog tak ? 

--> http://www.facebook.com/pages/I-3-Fatin-Liyanas-honeykoyukiblogspotcom-/110797385636210?sk=info <-- facebook fatin liyana .

--> http://honeykoyuki.blogspot.com/ <-- blog fatin liyana .


yang ny ima sahaja :)

ima comel sangat-2 okay . ima ny baru je 18 and rase nye dah masuk 19 kot 2012 ny . huhu , not sure . eee geram ny ! rase macam nak jumpe je dia ny . jealous tengok dia la . hehe . semuanya jealous . auwwww <3 tapy nak buat macam mane kan ima duduk seremban , byla duduk melaka . waa , jauh kot . adoi . sabar-2 . ima ny cantik plus comel okay . byla suka tengok gambar dia and whateva la yang berkenaan dengan dia . lawa kan kan kan ? huhu . famous juge ima ny yeee . blogger dia dah capai 1590 followers , and page dia dah 1816 yang like . kalau nak tahu sebenarnye ima ny dah ade 2 laman muka buku ny . tapy dua-2 dah full and tak boleh nak accept friend request lagy , so , dia buat page sendiri , and see ! ramai dah like , i'm proud <3


--> http://imasahaja.blogspot.com/# <-- sini blog ima .


yang ny sara joe :)
dia same cantik okay . btw , nak tahu dia ny kawan baik kepada ima sahaja tu ! hehe . kawan same kawan cantik kan . proud wooo :) sara ny seorang gadis yang ber-BRACES . hehe tapy dia still kelihatan cantik okay . sara ny pun same macam ima auw , dia dah ade 2 laman muka buku ny tapy dah full semua then sara buat page sendiri juge sampai 1 494 yang like page sara dah . btw , sorry la byla tak dapat nak bagitahu followers sara sebab tak jumpe . hehe . 


--> http://cherry1602.blogspot.com/ <-- sini blog sara .

## entry kali ny semua pasal gurl-2 yang famous ny . hehe . jealous tengok dorg . hehe . kalau boleh nak jumpe je semua . yukkkk . 

kbai , jage diri assalamualaikum :)




❤ older posts / newer posts ❤