+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 05, 2012
subject killer . @ 12:25 AM | 0 talkative person(s)



hye-2 :) assalamualaikum . title atas subject killer mesti semua dah tahu kan ape yang byla maksud kan dengan subject killer tu . semestinya " ADDMATH " laaa . hehe . memang killer betul ny . nak tahu kenape byla cakap subject ny subject killer , sebab sebab byla tak suka subject tu . susah nak mampuih okay . tak rety . hehe . tapy nak buat macam mane kan kena la amek juge sebab dah setahun dah study addmath , so macam nk drop memang rugi jelaa dah study setahun tapy tak amek . nk ganti kan subject lain pun tak boleh juge sebab nak study balik yang dah setahun berlalu , payah la cegituuu . adoi -,- nak tak nak kena la byla teruskan study addmath untuk form 5 ny . spm nanty taktahu la macam mane , ok ker ko . huuuu , seram ny ! hampehhh betul . then byla nak story psal tady , for second day sekolah , timetable ade masa addmath , fuh yang akhir sekali pule . tapy agak pelik la sebab semua dalam kelas bukan main concentrate lagy . haha maybe first time study untuk 2012 ny kan . biase la . semua nya boleh buat , sir bagi exercise pun semua buat sendiri . okay memang pelik la . insya-ALLAH sampai habis tajuk dalam buku teks tu kiteorg boleh buat eh . amin amin :) heeee

kbai jage diri assalamualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤