+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 13, 2012
PJ . @ 1:06 AM | 0 talkative person(s)

hye-2 assalamualaikum :) PJ means " PENDIDIKAN JASMANI " . macam biase la kan setiap hari jumaat turn budak-2 form 5 pule pj ryte , then semua kelas form 5 pule tu dari form 5A sampai 5G -,- wewitt mesti segan gilee kan kalau cikgu suruh menonggeng la apelaaa . seriously macam apejee budak-2 perempuan nak buat , if laky tu okay lagy kan sebab cikgu pun semua cikgu lelaki . tapy , segan ke ape memang dah takde semua tyme tu , malu tu cover jelaaa . dah tyme pj kan nak buat macam mane , ape yang cikgu suruh buat tu buat jelaa , tak buat kan kena marah pule better buat . okay pagi-2 tadi lepas bacaan yassin terus pegy padang . act , pengawas sekolah pengawas lib , semua la yang nak amik watikah isnin ny semua ade . dorg nak buat rehearsal . mmg ramai la , then cikgu-2 kelas lain semua dah amek tempat masing-2 untuk kelas dorg . kelas byla 5B cikgu mansor yang ajar . haha macam-2 la dia suruh . fuhh seriously sakit gilee semua tulang-2 ny haaa . then nak suruh lari-2 bagai . terpaksa ikut and lari je kannn . walaweyyy byla tak pernah lari macam tadi kayy selama sekolah dari form 1 tu . dah form 5 baru bermula . habisss segala peluh keluar . memang basah laa habisss . huuu setahun macam ny boleh kurus okay . bhahahaha ^^^ dah-2 nak cerita tu jeee , excitedd lebih . heeeee -,-

kbai jage diri assalamualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤