+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 19, 2012
@ 1:19 AM | 0 talkative person(s)


NETBALL :)

hye-2 , hari ny kn byla pegy latihan bole jaring tauuu . haha dah lame kot tak main game tu , last tyme form 2 . now dah form 5 huuu lame kannn . tetibe je ter-RAJIN puleee nak masuk . sajeeee jelaaa , if terpilih alhamdulillah la , tak terpilih okay ajeeee . hehe . lagipun nak buat permilihan bukan sikit . ramai gilee budak tahun ny yang nak main . so cikgu kena la buat latihan then permilihan kan . lagipun mesti ade ramai lagy yang lagy pandai main dari byla kan . okay saya tahu tu :) ^^ peace huhu . dah lame weyy tak lompat-2 bagai tu . hehe . exciteddd lebih ny! hm , btw byla harap byla dapat main sebaik mungkin :)

kbai jage diri salam .

❤ older posts / newer posts ❤