+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 14, 2012
mine @ 5:16 PM | 0 talkative person(s)

hye-2 assalamualaikum :) heee semalam kan byla jumpe dengan bff byla , yeaah siapa lagy kalau bukan NADIA SYAHIRA tu kan . seriously rindu gilee dekat dia . dah lame kot tak jumpeee . mane tak nye jumpe pun tak sampai satu jam mak dia dah ambik balik penang . but boleh dikatakan setengah hari juge la dia dengan byla je . saje lepas rindu . heeee gedik kan ? so what ? masalah korg . haha . okay cerita sini :) hehe . act , sebelum tu nadia dah text byla ajak jumpe nanty dekat melaka sebab dia balik dari penang ayah dia ade dinner . so , byla busy tak dapat la nak jumpe dia . then tetibe jumaat malam tyme byla dengan ayu pegy karaoke ( sebelah kfc ) , byla dapat msg dari nadia . dia cakap dia dekat kfc jasin . eh tak percaya sebenarnya ! byla pun reply cakap byla dekat karaoke . nadia pun sampai . hehe baru percaya . dia cakap mama and adik dia semua ade dekat sebelah . niat dalam hati nak pegy masuk salam tapy adoi malas nak ngadap muka-2 dalam kfc tu kann . then , baru byla decide masuk je pegy salam . lantak la same dorg nak cakap ape pun kan . bukan kfc bapak dorg ryte . so nak buat ape heran dengan dorg semua . okay masuk je jumpe mama dia salam semua . haha dapat pujian lagy , see ! mama nadia cakap byla dah kurus sikit . wewittt kembang semangkuk :) hahaha . then , dorg semua nak gerak balik rumah aunty dorg dekat muar and nadia cakap esok petang maybe dorg datang jasin balik sebab nak jumpe sue . okay fine anything jumpe dekat sana jela nanty kan . sebab nak suruh byla pegy melaka tu memang tak laaa kan . hehehe .



sabtu , keesokan harinya pule . pagi lagi byla dah pegy library ade study group semua . balik je dalam pukul 3 lebih , balik je byla terus tidur . pukul 6 bangun . hehe :) dah bosan duduk rumah , byla pun call eyka ajak pegy pasar malam sebab tunggu nadia text tak text-2 pun kan . then , kiteorg pun gerak pegy pasar malam lepak-2 dekat kedai sue semua dapat call dari nadia , dia cakap mama dia nak hantar dia dekat pasar malam and terus ikut byla balk rumah sebab mak dia nak pegy dinner dekat melaka . okay roger je . byla pun amik dia then dia cakap dia nak makan kfc . byla suruh dia bungkus je sebab dah nak maghrib and faham-2 jela kan . malas nak tengok semua manusia dalam tu . masuk je semua dah pandang macam kiteorg ny takde kepala . shit ! macam orang baru keluar hutan semua tahu . hm , kiteorg buat taktahu je . order semua then terus balik . balik je siap-2 and sempat tangkap gambar lagy tauuu . yelaa kenangan konon . hahaa ! dah siap semua terus pegy rim sebab byla ade appoitments dengan kak dila nak buat facial . pegy je sane buat semua dalam pukul 9 lebih siap . balik terus lepak-2 lepas rindu la katakan . hehe . sampai dah pukul 12 mama dia tak datang ambik lagy . haha nasib la kawan oiii . dah nak pukul 1 baru dapat call dari mama dia . haha ingatkan dah lupe anak . kiteorg salam salam cium cium then nadia gerak balik . hehe . i will miss you dear <3 baibai .











SHE IS MINE FOREVER OK ===^^ DONT TAKE HER FROM ME :)
I LOVE YOU MUAH MUAH SIKIT .
HAHA ^^^

kbai , jage diri assalamualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤