+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 09, 2012
A lot . @ 7:04 AM | 0 talkative person(s)

hye-2 :) assalamualaikum , fuhh harini gilee penat tahu sebab ape ? haa banyak sangat homework nak di siap kan . adoi , dah la tak boleh concentrate langsung dekat study sebab dia then cikgu boleh bagy homework banyak-2 . apelaaa weyy . balik-2 je dari sekolah terus siap-2 pegy bank teman eyka bayar duit rumah then shopping beli barang kejap then pegy kfc makan baru balik , baring-2 atas katil online kejap dengar lagu terus tidur . membuta jela kerja kan even dah petang pun , bangun-2 je dah nak pukul 9 , bersih kan diri call dia kejap then , dia busy ade dekat rumah sedara bagai la . okay letak fhune malas nak ganggu . terus aku pegy amek beg sekolah siap-2 kan semua homework even esok takde langsung mase subjek tu kan , nak juge siapkan harini sebab malas nak tangguh-2 . dah tangguh nanty memang tak jady apelaa homework tu kan . banyak weyy , seriously !






 haa ! banyak kan . sejarah kena buat nota , addmath and math kena buat exercise . semua boleh tahan lagy tapy bile math ade KO sikit la kan . dah la tak minat math pastu teacher suka bagy sekali 1.1A sampai 1.1E . punye la banyak nak mampuihh . adoi -,- penat dey nak siapkan banyak-2 tu . banyak lagy homework subjek lain yang kena siapkan . bukan math je laa ! banyak lagy tahu tapy malas nak show off lebih . hehe merana nasib oiiii . ape-2 pun sebab SPM this year byla akan bersabar dan terus bersabar . kena bersusah susah dahulu sekarang ny kannn :)

kbai jage diri assalamualaikum .


❤ older posts / newer posts ❤