+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 10, 2012
jawatan . @ 11:29 PM | 0 talkative person(s)

hye-2 assalamualaikum :) JAWATAN ? what what ! haaa nak tahu tak this year baru byla nak pegy jawatan-2 untuk koku punye ehhh . hah ofcourse la , nak kumpul markah untuk koku nak bawak pegy berhenti sekolah nanty . adui , tu pun tak cukup lagy semua tu . dah la byla tak aktif dari form 1 sampai la form 5 ny , dah nak habis sekolah baru terkial kial nak cari semua tu . memang dah terlambat la . haha nasib badan la weyy . so sekarang macam mane ? kesimpulannya byla terpaksa la redha je . huuuu , and amanah dekat jawatan yang byla pegang tu okay .

kbai jage diri assalamualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤