+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 31, 2012
@ 6:44 AM | 0 talkative person(s)


hye, lame dah kee byla tak update ehhh, lame kannn? adoii, takde lame mane la byla oiii. kecoh! 
sorry la, act byla busy sgt sgt plusss malas gileeee, hihi. cerita semua ditangguhkannn. okay meh sini rapat.
alaaaa, gedik jelaa akn byla ny haaa. macam popular sgt jelaaa ehhh. huhuhu!
okay dah cukup cukup, takde apee pun nak cerita , alahai menyampah kannn.
hmm, firstly byla nak wish thankyouuu so much dekat akk sorg ny haaa! alahaii melting, hihi ,
sebab sebab hihi , sini tengok -->

ny haaa! kakak ny puji , haha perasan je kann byla ny! huagggggggg bukan main menyuka lagy haaa,

hehe, sebab tulaaa. alahaii kaka ny jangan la macam tuuu. nanty byla kembang laaa puji macam tuuu,
act biase je kannn, takde la lawa mane . macam apejeee , hihi
kakak tu form 6 sekolah same dengan byla tauuu.
tapy takpenah langsung bertegur even terserempak pun susah gilee nak senyum.
**dah memang perangai byla susah sgt nak senyum dekat oranggg. sorry la tapi bukan sombong tauuuu
byla tak kesah sebenarnyeee. if orang okay dengan byla, confirm byla okay jeee dengan orang lainn tauu
byla taksuke memilih kawan , tak kesan la dia cantik or buruk , handsome or buruk, kaya or miskin, jahat or baik ( tp kalau jahat sgt confirm taknak ) hihihi. 
haaa! see! tak memilih kannn. so, spe-2 nak jady kawan byla . sini kenal kenal, tuu pegy add fb bylaaa .
tp nak chat byla or wall tuu cakap laa dulu ehhhh, 
mean, ckp la korg bace dari blog bylaaa. sekurangnye byla tahuu you all see blog byla.
sebab nak layan org dekat fb tuuu kena hati-2 juge kannn.
sekarang ramai orang yang susah percaya and tak betul! **sukehati jee kan ckp macam tuuu
its okay la kenyatan kannnn.

haaaa! ny adik aku FATIN ALIA
sec, kenape dengan gambar tuuu? haaaaaaa! byla nak story pasal semalam adik byla sorgg ny haa dapat masuk asrama (tapi tak jauh dari rumah) hihi jalan kaki pun sampai laaa. 
tp, dia still nak stay dekat asrama juge kann. so, biarkann la. lagipun memang dia mesti duduk asrama sebab kelas pertama dekat sekolah tuuu , baru form1 and upsr dapat 4A 1B .
so, cikgu galakkan la duduk asrama sebab bair dorg concentrate lebih sikit kannn.
then, mak byla pun settlekann semua pasal asrama , haritu juge kena masuk asrama .
kalau korg nak tahu, byla selalu sgt bergaduh dengan dia, kadang-2 sampai menyampah laa ehhhh
yeah! macam apeje kannn. huhu
tyme dia nak pegy asrama tuu, byla tengah online and tetibe dia masuk bilik byla say " nak pegy asrama dah ".
dia nak salam byla, alahaii, adik kannn byla salam jelaaa. ( tak penah okay bersalam ) hihi teruk kannn!
kteorg ny ibarat kucing dengan anjing la wehhhh.
dia dah salam semua terus pegy.
hihi yang kelakarnye ayah byla macam sedih jee wehh nak biarkan dia duduk asrama, padahal dekat je .
jerit pun dengar la kot. haha seriously mmg dkt sgt,
malam , mak byla ajak makan , bantai ayah byla termenung and tetibe tanya " selalunye asrama buat ape ehh malam malam ny " hahaha KELAKAR!
24hour asik tanye dekat mak byla je pasal asrama . hihi layan kann ajelaaaa . tengah rinduu kot. huagggg
balik je sekolah tady ayah byla tanya adik byla yang laky jumpe tak adik perempuan byla tu haaa! macam macam dia tnye haaa. hihi
adik byla yang laky satu sekolah dengan dia tapy tak duduk asrama. so, jady la dia reporter ayah. huhu
tak penah penah anak dia duduk asrama tyme sekolah, sekali ade sorgg masuk .
mmg tak dapat terima kenyataan kot. hahahahaha
dah dah tu ajeeeee , penat gelakkk ny! hihi

kbai, jage diri salam :)




❤ older posts / newer posts ❤