+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 18, 2012
@ 4:19 AM | 0 talkative person(s)


hye-2! weyy korang nak tahu tak ade orang cakap konon byla nak dekat pakwee dia . eeee please la kann , taknak pun . pakwee die tu kan macam tak matang je and perangai sikit macam budak-2 . heee bagi korang mesti taknak juge kan . perasan ! konon nak tunjuk sweet la tu eh tolong-2 niaga . alaa sikit pun tak jeles la . haha . tayang muke jual keropok lekor jelaaa . haha apelaaa . muke pakwee macam budak-2 , muke awek macam orang tua . haha . nampak sangat ! nanty awek kedut dulu , pakwee pegy cari lain yang tegang-2 . haha . apelaaa . 

p/s : hey perempuan takpayah nak gedik-2 sangat la cakap belakang . aku taksuke ! meh datang depan . berani ark ? wekkk . aku taknak pakwe kau tu . kau amek jela simpan dalam laci . haaaaaaaa

kbai jage diri salam :)




❤ older posts / newer posts ❤