+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 19, 2012
@ 2:18 AM | 0 talkative person(s)


hye-2 semua . dah lame kan byla tak post pasal fesyen ny . okay harini byla post ehh . even bukan dari byla sendiri pun tapy byla sanggup search fesyen-2 untuk korang semua yeee . heee ^^ belum berkesempatan untuk byla buat tutorial lagy . bukan ape kann . buat tu semua bukan la sesuatu yang senang kan . macam-2 kitee kena buat untuk semua orang puas hati kann kann . okay mesti korang dah bosan dengar byla membebel ny kann . haha . okay lihat bawah ny tutorial pashmina yang byla jumpeee .=='



haaa tengok la cantik kan fesyen macam ny . so , korang boleh la tengok-2 and tiru-2 sikit . mesti kelihatan cantik lagy kannn . okay selamat mencuba yeeee . baibai .

kbai jage diri salam .




❤ older posts / newer posts ❤