+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 21, 2012
chinese new year @ 12:16 AM | 0 talkative person(s)



hye semua , korang sihat tak? byla? insyallah sihat (pegang dahi) hehehe :p 
act , byla nak wish happy chinese new year sebenarnye dekat semua berbangsa chinese tuuu .
firstly , kawan-2 byla , jiran-2 byla and yang mane kenal byla and and chinese-2 yang lain tu semua sekali la .
heeee :) sebenarnye bilee eh? byla lupee la .
tapy takpelaaa , byla wish awal-2 yeeee . 
takut lupeee! haha (macam orang tua kan)
tuuu , chinese sane , sini la datang rumah byla .
bagi limau banyak-2 tauuuu .
nanty byla breakfast , lunch , dinner semua makan limau punnn takpe .
haha lame2 boleh sakit tekak tauuuu .
kenape ehhh chinese new year jee mesti dapat limau ,
aidilfitri mesti dapat ketupat ,
deepavali je mesti dapat muruku ?
meh jawab cepat! haha mesti la semua tu kann dah ikut adat masing-2 .
wewitttt (tanya soalan bodoh byla ny kan) 
alololo , kesian korang layan kepala hotak byla yang tak betul ny .
takpeee , korang temankan byla untuk lepaskan tekanan eh .
aloooo , sweet betul korang! hehehe (ngade-2)
hmmm , to my chinese friends sorry la byla tak dapat nak jengah-2 rumah korang .
sebab byla takut! hehehehe
takpe la ape-2 pun happy chinese new year okay :)
nanty nak tunggu mercun letup letup boom boom boom macam tu haaa .
nak tunggu raya byla lame lagy ,
hehe tumpang gembira tyme raya korang jelaaa boleh kannn?
btw , chinese new year ny sekolah byla cuti seminggu ,
wooooo ! lame kan ?
taktahu dah nak buat apeeee , tapy cikgu byla pandai-2 belaka semuanya .
sebab  bagi homework macam cuti setahun laaaaa .
thankyouuuu cikgu-2 semua ,
iloveeeeeeyouall so much la <3 <3 
hehehehehe :) 
dah tu ajeee nak cakap , lagy sekali " HAPPY CHINESE NEW YEAR "

kbai jage diri salam :)




❤ older posts / newer posts ❤