+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 24, 2012
berjimba dengan emak @ 11:51 PM | 0 talkative person(s)


hye! sihat tak semua? harini tak banyak cerita punn 
act, byla nak cerita yang harini byla keluar dengan emak byla kejapp tauuu!
alahaii, pegy jasin jeee , byla ny cakap macam keluar pegy australia kannn. bajet! hihi
bangun je dah ajak mak pegy buke acc sebab byla belum cukup 18 lagy laaa,
alaaaa, masih budak mentah kannn! alaa takpeee kecik comel kannn. adoiii 
perasannnn kann! hihi layan jelaaaa.
bangun jee mak tengah masak then terus ajak, haaa mendapat la kannn
mak cakap baru bangun mandi semua tak lagy nk ajak oranggg
hihi malu kejappp , okay pegy mandi semuaaa, tehn ajak lagyy
mak cakap aikk dah siap dahh, adoii buat tanya puleee perli kee ape tuuu. hihi
siap smeua keluar berdua dengan emak auwwww romantik kannn. dah jangan jealous! haha
duduk buat acc tuu takde la lame mane kannn, dalam 2jamm macam tuu. haihhh!
tak lame? tuihhh hihi panas bontott ny haaa!
dah siap semua, balik amik kucing puleee nak hantar dekat klinik haiwann.
wekkk kucing kitee demam and sakit mata tauuu. alahaii, kucing pun nak bermanja! layan kann ajeee
cek cek, tetibe doktor tuu cakap baru nak dedau mean baru nak demam la tuu. alahaiii
dedau pulee macam manusia pule haaa! ahha kelakar tauu
doktor tuu letak ubat mata then bagi suntik sama itu kucing . terus diammm kucing tuu! amek kau.
ade orang puji cantik kucing, adoii tengok tuan laa. hihi perasan lagy! klinik haiwan pun berduyun duyun orang datang macam hospital besar melaka pule haaa.
okay siap semua baru laa balik , heeee nak tahu takk byla berjalan dalam panas terik nak mampuihhh!
terbakar kulit rasenyeeee, duduk dalam kete pun buke air cond punye la kuat tak rase ape juge . ehhhhh redha jelaaaa.
hihi adoi sorry semua, tak dapat nak tangkap gambar kucing semua tunjuk dekat korang kannnn.

kbai jage diri salam :)



❤ older posts / newer posts ❤