+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 06, 2012
berbelah bagi @ 3:13 AM | 0 talkative person(s)

haa ! byla confuse sangat-2 ny , nak pakai baju ape wedding kakak sepupu byla nanty bulan enam ny . kena cari awal-2 sebab nak tempah nanty lambat . but now , tak tahu nak buat baju ape . tapy , kakak sepupu byla suruh buat 2 pasang baju sebab untuk nikah and sanding . for sure baju tyme nikah kena sama dengan kakak aku aten sebab dia nak ajak pegy outdoor sekali . and dia plan suruh pakai baju warna merah . waaa cantik juge kan ? liokeee merah . baju for sanding dah okay je but tyme nikah ade berbelah bagi sikit . hehe , baju ape yg cantik nak buat ehh ? plssss cadangan . huu . nka uat baju kurung moden ke dress ? ? ?

CANTIK JUGE KAN BAJU MACAM NY .

❤ older posts / newer posts ❤