+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 20, 2012
auw terasa . @ 7:29 AM | 0 talkative person(s)


heyy korang byla nak ngadu ny . 
heee actually byla terasa sangat-2 dengan status dekat friendlist facebook byla tauuuu . 
haha! saje menggedik . 
huhu bukan marah punn , okay ajelaaa . 
byla terima kenyataan . 
haha . nak tahu sebab ape tak ? 
sebab sebab hehehe . 
meh sini tengok sebab ape ^^


haha sebab ny la . 
gilooo terasa byla , haha.
 tapy takpee la redha jeee . tak kesa pun , 
byla dah puas kena bahan . dah takde perasaan langsung kalau orang ejek ny!
 hehe suka adelaaa . 
eceh cakap besar pule kan . huhu . 
dah dari kecil byla memang pelat huruf " R " tu kann nak buat macam mane .
 dah tuhan tentukan byla jady macam tu . 
kena la redha and bersyukur je asalkan byla tak cacat . hehe peace ####

kbai jage diri salam :)



❤ older posts / newer posts ❤