+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 23, 2012
alor gajah @ 3:25 AM | 0 talkative person(s)


hye-2 semua :) happy chinese new year terlebih dahulu . ape plan korang cuti ny?
mesti best kannn merayau! byla je tak pegy mane-2 , heeee kesian (minta simpati)
harini byla balik kampung jeee dekat alor gajah . alaa takde jauh mane punn!
kan kan? heeee . pagi lagy mak byla ajak teman balik .
okay siap-2 terus gerak balik kampung . tengah-2 otw jeee makcik call suruh pegy kedai beli barang .
okay mak byla pun pegy cari kedai dekat bandar alor gajah tuuu . 
banyak gilee kedai tutup kan sebab chinese new year . tapy nasib baik ade jumpe kedai satu buke , tu pun melayu . beli semua barang semua dekat situuu then terus balik rumah nenek .
sampai jee , ramai gilee tengah duduk dekat pagoda tuu uruskan rambutan yang gilee menimbun!
kalau jual tuu kaya sekejappp wehhh . ahahaha
turun jee kete salam semua! dorg semua mula naik atas rumah masak makan tengahari ,
tolong-2 semua masak . makan-2 , lame jugee la duduk sane sampai petang .
lepas tuu byla dah merengek ajak balik , sebab bosan nak mampuihh
biase laa kan nenek dah takde , mesti la bosan kann . balik pun berkumpul dengan sedare semua jeee .
mak byla pun kemas-2 barang semua , haaa! mak byla bawak balik rambutan banyak gileee tauuuu!
nak tak? sini datang rumah bylaaa! hehehe
balik jeee , jem gileee dekat ayer keroh tuu .
biase la kann tempat tuu memang selalu jemmm , tambah-2 orang luar ramai datang bercuti dekat sini kann
mane laa tak jemmm situuu! huagggg 
tapy nasib baik mandu dengan kesabaran, hahaha .
then mak byla singgah amik along byla dekat jpa and terus balik rumahhh .
haaa! tu jelaaa percutian byla . syok gilee kan? hehehe kau ade? ahaha .
ha sini ade la sikit gambar yang macam apejeeee .  


hello! i'm nabilah and youuu?

banyak tak rambutan! jealous takk? huhu
ha ny lembu yang suka masuk langgar kebun nenek aku! jahat lembu sekarang hehehe

ny semua aunty byla laa , busy menguruskan rambutan mereka!

permandangan kampung! hahaha 
hehe tu jeee , tak banyak punn . sebab nak hujan tymee tu . okay terima kasih jengah sini :)

kbai jage diri salam :)





❤ older posts / newer posts ❤