+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 20, 2012
allahyarham izwan pilus :'( @ 7:21 AM | 0 talkative person(s)


hye semua , harini kite digemparkan dengan berita kematian seorang penyanyi yang bernama 
" IZWAN PILUS " act , abang kepada aril af :'( fuhh seriously byla macam tak percaya jeee allahyarham dah takdee sebab 2 minggu lepas baru je byla jumpe dia dekat majlis kahwin anak buah byla dekat kl harituu . yuukkk , sedih gilee kan dengar . kesian dekat family dia semua . tapy nak buat macam mane kan ajal dia dah sampai . kite semua hanya mampu berdoa agar rohnya dicucuri rahmat dah ditempatkan di tempat orang-2 yang beriman :p takziah kepada keluarga allahyarham . allahyarham akan dikebumikan di jasin melaka . fuh dekat dengan rumah byla tuuu . 

Penyanyi Khairil Izwan Pilus, 33, atau lebih dikenali sebagai Izwan Pilus telah menghembuskan nafas terakhirnya sekitar jam 6:15 petang tadi di Hospital Ampang. Sumber mengatakan arwah meninggal dunia akibat jangkitan kuman di saluran pernafasan (lung infection). Berita ini telah disahkan oleh beberapa rakan artis yang dihubungi oleh Aril AF, adik arwah sendiri.
tweet aril AF
Izwan Pilus, pernah popular dengan lagu berjudul ‘Kembali Senyum’, sebuah lagu asal daripada drama Korea “Full House” yang diadun semula dalam versi Melayu. Al-Fatihah.

Update 1 – Menurut sumber, Aril AF kini sedang menguruskan jenazah Allahyarham untuk dibawa balik ke kampung halaman, Melaka.
Update 2 – Allahyarham meninggal dunia tepat jam 6.15 petang menurut Twitter rasmi Aril AF di Hospital Ampang.
Update 3 – Jenazah Allahyarham akan dikebumikan di Taman Nyalas 2, Taman Nyalas Permai, Jasin, Melaka.
Update 4 – Sebelum arwah pergi meninggalkan kita, beliau sempat me-muatnaik gambarnya di laman Twitter.
izwan pilus sebelum sakit .
gambar terakhir yang sempat beliau upload sebelum menghembuskan nafas terakhir .
lain sangat rupanya kannn . :'(

TAKZIAH KEPADA KELUARGA ALLAHYARHAM ^^
kbai jage diri salam .



❤ older posts / newer posts ❤