+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 02, 2012
@ 8:03 AM | 0 talkative person(s)

Al-kisah ada seorang perempuan bisu yang sudah pun berkahwin. Pada suatu hari, dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mengalami kesukaran untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Oleh itu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier(lelaki) masuk ke dalam bilik.

Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat kashier tu dada dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil kashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat kashier tu paha dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.


Soalannya ialah:


Apakah isteri tu akan buat?





Fikirlah....






Fikir.......








Jawapannyer:
Dia suruh suami dia cakapla sebab....suami dia tak bisu..
Apa yang korang fikirkan ha? Harharharhar!!

❤ older posts / newer posts ❤