+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 02, 2012
4 days @ 5:45 AM | 0 talkative person(s)

assalamualaikum :) hye uolls , byla nak cerita selama byla pegy jalan-2 dekat KL . 4 hari byla dekat sana auw . act , ade wedding anak buah hari ahad tu . but byla gerak hari jumaat malam . awal sikit . hehe . saje nak jalan-2 lame sikit kan . huhu . memang kuat berjalan byla ny kan . ala takpe la adat seorang perempuan kan . korg semua mesti sme dengan byla kan . suka berjalan , shopping semua . hehe . jumaat malam byla sampai sana then stay tidur rumah makcik byla dekat bandar tun hussien onn cheras .


(sabtu) --> pagi tu byla siap-2 nak pegy masjid india dengan family and makcik semua . nak pegy baju sekolah then byla shopping tudung dekat sana . seriously rambang mata bile ade dekat sana . macam-2 jenis tudung ade . sesak memang la sesak kan . dengan ramai yang nak pegy sambut new year lagy tapy kiteorg jalan juge sebab nak beli baju sekolah je . hehe . then , dah shopping dekat sana . byla suruh turunkan byla dekat the mines . sebab cousin-2 byla semua ade dekat sana . dorg pegy jalan-2 and main bowling . yeaa , sampai sana byla terus pegy dekat bowling . dorg semua ade . then , semua dah lapar terus pegy makan mcd . jalan-2 tengok barang terus gerak balik .







## tu semua dekat the mines . bergambar dengan cousin byla semua . :) best auwwww .

(ahad) --> okay awal-2 pagi kiteorg semua dah siap-2 nak pegy wedding cucu ayah byla a.k.a anak buah byla la kan . hehe dah ade anak buah rupenyer byla ny kan , takpe abaikan . kiteorg pegy semua dengan 4 buah kereta . peh best konvoi-2 ny . tu semua adik beradik ayah byla la . sampai sana , makan tangkap gambar semua then terus balik la . balik je byla niat nak pegy jusco cheras beli barang sekolah lagy . tapy , bile masuk je jem nak mampuih . hehe . tak jady la , terus balik then malam baru pegy jusco balik tapy park kereta dekat luar jela . sanggup berjalan . yeaaaa .









malam nak pegy jusco . hehe .


(isnin) --> btw , bya ingat kan ayah byla nak balik lepas beli barang dekat jusco tu . rupenya nak stay lagy situ sampai isnin . byla lupe cuti new year kan . so , mak byla pun cuti . hehe apelaaa . takpe la . pagi isnin byla dah bangun (mak yang kejutkan , hehe) terus siap-2 nak balik . dah siap semua . tunggu ayah byla siap and heading to malacca . hehe . balik tempat tumpah darahku balik . haha okay sampai situ je selama 4 hari byla berada di sana . have fun :)

kbai , jage diri . assalamualaikum :)





❤ older posts / newer posts ❤