+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 02, 2012
2012 @ 1:40 AM |


GOODBYE 2011 AND SAY HELLO TO 2012 :)
hye-2 semua . assalamualaikum :) firstly " HAPPY NEW YEAR " . heee -,- sorry la byla update blog about new year ny . act , hari ny byla baru balik dari kl . so , dah 4 hari byla tak dapat online . now baru boleh online and update . okay balik pada cerita new year . korg sambut dekat mane haa ? mesti merata kan . hmm byla sambut dekta rumah je . tengok tv . heee -,- kesian kan :'( act , petang tu byla dah keluar pegy masjid india and the mines . jalan sentiasa jem . okay dah malas nak keluar jem-2 tu kan . then after pukul 12 baru byla keluar dengan abd semua pegy uptown . okay pagi baru balik . haha :) ape-2 pun memang best =__= 


meh muhasabah diri sikit , haha :) 2012 ny byla berazam nak study elok-2 . biase la kan . SPM is waiting me this year . OMG ! cepat sangat , then dah habis sekolah . panjang lagy perjalanan byla lepas ny . lepas ny la byla akan jumpe macam-2 orang , macam-2 keadaan kan . so , dari sekarang byla kena belajar untuk ke arah positif . yeaaa ! insya-ALLAH -,- kenangan 2011 tinggalkan semua bile tepat 1/1/2011 pukul 12.00 am ryte <3 now , hidup baru , buku baru semuanya baru . lalaaa .

kbai , jage diri . assalamualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤