+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





January 04, 2012
1st day @ 3:31 AM | 0 talkative person(s)


hye-2 :) assalamualaikum . tengok atas gambar tu , wewitt BACK TO SCHOOL kot . heee -,- menarik bukan ? yeaaa sememangnye menarik bagi student yang nak belajar macam byla , HAHA KUAT PERASAN ! okay takpe abaikan . semua tahu kan hari ny 4/1/2012 tarikh keramat seorang murid untuk pegy ke sekolah meneruskan perjuangan masing-2 sebagai seorang murid , pada hari pertama dalam tahun baru ny , yeah ! same macam byla la kan . this year i'm spm candidates . 17y/o -,- semangat tak korg ? heee -,- byla semangat gilooo 1st day ny , dah lame-2 tak tahu la . hampehhh ! tapy insya-ALLAH tak . 2012 azam baru kan . dari semalam byla dah prepare semua barang-2 and ready untuk pegy je . act , byla tak boleh tidur semalam kot taktahu la kenape , excited sangat kot . hehe . pukul 4.30 pagi baru byla tidur and then pukul 6 bangun . bape jam je kan byla tidur , bile dekat sekolah tu ade la rase nak tidur tapy boleh tahan lagy la , huhu . perkara biase tu bile pegy sekolah kan . okay now , nak tahu tak macam mane 1st day . sini byla story . hm , pukul 6 byla dah bangun siap-2 nak pegy sekolah , pukul 6.45 byla keluar rumah dengan parent and adik-2 semua sekali kan . act , mak byla ikut sekali pegy sekolah byla sebab nak daftar kan adik untuk form 1 . then terus hantar adik byla dekat SKJ and terus pegy sekolah byla pule , for sure jem giloo kan . hehe biase la 1st day ramai yang keluar pegy daftar kan anak-2 . sampai je byla terus turun and pegy perhimpunan , waa jumpa la semua kawan-2 dengan masing-2 serba baru . rase macam kelakar . haha . beratur ucap semua then kena naik kelas . naik kelas je kawan byla dah cop kan tempat . thnks mizan :) duduk la dalam kelas tu sampai pukul 10 baru cikgu masuk . lame kan ? semua kelas dah ade cikgu , kels kiteorg je takde , rupenye cikgu tak jumpe . apelaaaa . pukul 11 berhenti rehat and byla pegy beli buku dekat koperasi tu . then terus la naik sekolah sir dah ade . belajar la kejap sampai pukul 2 . kringgggggggggggggg ! yeah suka gilo bunyi loceng terakhir tu , hehe . dah balik weyy ! kejap je rase ade dekat sekolah hari ny . best tu . hehe . tak insaf betul la , padahal dah jady calon spm ny . takpe , study study <3 before pegy byla ade klik klik camera kejap auwww , hehehe . 




full :) wahhh semangat kan <3



thnks readers , kbai jage diri assalamualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤