+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





December 21, 2011
PMR ? @ 10:11 PM |


assalammualaikum :) hye tajuk menakutkan , "gambar tu bukan sesiapa okay , just search dekat google je " haha . heee act dah tak amek dah pmr tu lagy kan . but bajet macam byla je yang pegy amek result hari ny . nextyeer SPM dah okay . hehe dah besar dah :) sweet 7teen auwww . huuu bangga puleee . NO ! tak bangga pun tapy takut laa weyy . dah-2 cerita pasal candidates yang pegy amek result hari ny . macam mana perasaan korg ehh ? sama tak macam mana perasaan byla pegy amek dulu . huhu . mesti la kann . to cousin byla "APIT and ALONG " macam mana result korg haa ? takde dengar berita lagy . huhu . then to biey shahira macam mana juge result adik ? okay ? terima je ape yang dapat yee syggg <3 hmm alaa , takpee masih ade peluang lagy kan . spm menanti korg semua yaaa adik-2 :) so , ilek buat peace jeee <3

##congratulations kepada sesiapa yang berjaya
##yang tak berjaya takpe masih ade peluang kedua spm nanti .

kbai , jumpa lagy :) assalammualaikum <3

❤ older posts / newer posts ❤