+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





December 20, 2011
ngeteh . @ 1:48 AM |

asslammualaikum :) haaa ! jumpa lagy kite kann . hari ny byla bosan sangat-2 tak tahu nak buat ape dekat rumah . duduk dalam bilik online je kerja tapy tak best la kan tak dapat nak online guna lappy sebab lappy rosak dekat kedai . so , byla online guna fhune adik je . nasib baik rumah ade wifi kalau guna broadband dah tak boleh nak online guna fhune kan . hehe ** BERSYUKUR BYLA APE YANG ADE :) .

then , tengah online sambil baring-2 tu tiba-2 fhune berbunyi kak ngah telefon . dia suruh datang office dia tolong update kan blogger dia .waa mcam terror sangat je byla ny kan . haha taklaa sikit-2 je boleh la . byla pun mandi-2 then terus heading pegy office kak ngah update segala blogge bagai . then , dah lame ngeteh sorg-2 . byla pegy ambik kawan byla dekat rumah dia ajak ngeteh sekali . tapy pegy balik dekat office kak ngah . huhu .

##dah-2 tu jela nak cerita .
##saje nak show off . haha

kbai jumpa lagi , asslammualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤