+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





December 22, 2011
malu ! @ 12:36 AM |

assalammualaikum :) meh sikit nak habak pasal tajuk atas tu . act , byla baru baca comment sorg perempuan ny dekat facebook  MR.S :) perempuan tu comment punye comment dekat gambar si s tu handsome bagai la . oh okay la tu pujian kann . but macam kelakar pule kan dah comment-2 gedik2 ajak " jom couple " . ergg macam murah sangat je kau perempuan . HAHA ** plesss la jangan jatuhkan martabat seorang perempuan okay . buat malu kaum je weyy . btw , facebook  tu umum okay . kau hantar macam tu , macam kau seorang je dekat friendlist si s tu kan . semua boleh baca la weyy . tak malu ker ape orang lain mengata pasal awak . dah-2 tak nak cakap panjang . cakap banyak salah nanti .

kbai , jumpa lagy :) asslammualaikum <3

❤ older posts / newer posts ❤