+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





December 23, 2011
krimas @ 8:16 AM |


assalammualaikum :) weyy korg semua tomorrow byla nak gerak pergy holiday dekat " PORT DICKSON " sempena krimas ny . so , mak byla dah booking dekat tu-2 nama tempat yang kitaorg nak tidur nanti . 
" GOLDEN STRAITS VILLA BEACH RESORT " fuh , bunyi nampak macam best kan . tapy tak tahu la . hehe . btw , byla nak tenangkan fikiran byla dekat sana . nak lupekan semua masalah sebentar dan enjoy dengan semua family and cousin <3 harap semasa dekat sana byla takde lagy tension-2 bagai ny yeee . balik rumah baru boleh tension balik . hehe taklaa . gurau :) btw , jage diri semua byla akan kembali update status balik bila balik dari bercuti nanti . bye-2 <3

kbai jumpa lagy , assalammualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤