+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





December 20, 2011
i miss him :'( @ 1:56 AM |


asslammualaikum :) hye readers <3 ape khabar semua . sihat ? byla saje jela update pasal dia ny . act , byla miss dia sangat-2 tahu tak . tapy , nak buat macam mane kan . byla dengan dia dah takde jodoh . bile ingat balik kenangan dengan dia dulu eee rindu sangat-2 la . byla nak je jerit panggil dia -,- youuu ! dulu 24 hour kita texting . I rindu sangat dekat words "sayang" , "ayang" , "yang" and everything yang keluar dari mulut you :'( bile pagi-2 you tak pernah miss kejut kan i bangun pagi . you text i , you suruh i buat itu buat ini . tu semua kenangan kan you . and belum tentu i boleh rase kenangan tu semua balik macam dulu . now , dah tkde siapa nak kejut kan i . dah tkde siapa nak marah i bile i tak buat kerja , tkde siapa nak marah i bile i tidur lambat , tkde siapa nak marah i bile i tak makan ubat bile demam . rindu sangat-2 :'( . i betul-2 terasa kehilangan you sekarang ny . i tak tahu macam mane diri i bile one day i dapat tahu you dah takde dekat dunia ny lagi atau bile i dapat tahu you dah ade org lain dalam hidup you . maybe selain dari family you maybe i org yang betul-2 akan rase kehilangan you . rindu you sangat la :'(

❤ older posts / newer posts ❤