+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





December 23, 2011
dinner @ 8:10 AM |


assalammualaikum :) hye-2 semua . act , malam ny byla pergi having dinner dengan family dekat 
" RESTORAN THE WINDMILL STATION " dekat bukit beruang . hee -,- segala macam hari ny yang masuk dalam perut byla ny . hehe tapy takpe malam ny je kot . huuu . dah tak tahan tengok menu yang sedap-2 dekat situ kan . so , ape lagy bantai jela . hehe :) tapy seriously sedap sangat and harga pun murah sikit . btw , thnks to my parent sebab dah bawak byla and adik beradik lain pergi makan sana even tak cukup 2 org lagy adik beradik lain kan . haha takpe , amir and aten lain kaly kita ajak mak ayah pegy lagy yeee . haaaa <3

kbai jumpa lagy , assalammualaikum :)

❤ older posts / newer posts ❤