+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





December 29, 2011
call @ 10:19 AM |

assalamualaikum :) wewittt nak tahu tak ? meh meh dengar . act , semalam byla on call dengan dia wittt , means saiful la . siapa lagy . huuu , rindu dia sangat-2 . menangis byla dapat cakap dengan dia semalam . then , bile dia tahu byla nak pergy dekat dia balik . dia dah tak boleh nak go on and say if I untuk YOU and YOU untuk I , suatu hari kita akan jumpa balik and bersama sampai kahwin . omg ! seriously lagy berjurai air mata byla . hope sangat tu semua jady kenyataan . byla mampu berdoa kan . sayang dia sangat-2 la kawan-2 wey . tapy nak buat macam mane kan dia dah tak boleh nak go on dengan byla . yang penting byla percaya yang dia tak kan cari lain . one day i akan cari you balik sayang :') PROMISE <3

kbai jage diri :) assalamualaikum .

❤ older posts / newer posts ❤