+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





August 30, 2011
perempuan or sundal ? @ 5:47 AM |

meh meh nk story about sorg perempuan or betina tk thu laa . yg pasti sial !~ die nak ckp aku hegeh hegeh kat ex aku wooo , shitt gle , siapa weyy ? aku or kau yg hegeh hegeh ? for your information aku pegy kfc tu bkn nk tengok muke mamat tu ok , aku pegy just nak mencekik phm . tu terbuke so kau tk berhak nk ckp bkn2 ok . kau nk cte mcm2 kenapa weyy ? aku ade kacau makbpk kau beromen ker ? tkde kan so apelagi , angkat kaki lambung la . tkpyh kacau hidup aku . kau pk si mamat tu tkde cte kat aku psl perangai kau ehh lahanat . sorry to say la weyy byk aku thu sbb kau la , kau yg gedik2 ajk kelua sme la , mintak off day sme la , ape cte weyy ? siapa skg yg hegeh hegeh ? hahahaha jgn men gile ngn org gle la weyy . plesss laaaa .

❤ older posts / newer posts ❤