+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





July 21, 2011
@ 12:40 AM |

okay agak sial la perangai kau kann bapok !~ pk aku hamak sgt ker haa nak kwn ngn kau . da mmg ternyata kau tu bapok nk cte byk ape lg , ngaku jelaa bodoh !~ eee pless la sedar diri sikeddd . sumer orgg da benci sgt tengok perangai kau laa weyy , jgn pk sumer orgg suke tgk kau yaa . menyampah ! for your information , exam aku failed sekali pon aku tk susa kan hidup kau . tuu masalah aku , kau tkde kne mengena . tkpyh nk menggedik sgt setiap kaly exam nk tnye sumer classmates aku ape aku dpt . heyyy aku tk amek thu psl kau pon kay . kau pk jelaaa cara mcm mne nak jady LELAKI TULEN . tkpyh sebuk nk jage tepi kain aku ngok .

❤ older posts / newer posts ❤