+Follow|Dashboard
♥ Perfectly Imperfect ♥
The owner

Nobody perfect!
Think u are perfect? Think Again!

Hero&Heroin

MR.ISMAIL ♥ MRS.NORHAYATI

Credits..
Template by : Nurul lzzati
Image by : Byla
Background : FPA
Also thanks to: Lettha

Scream loudly





June 17, 2011
@ 11:44 PM |

yaa seriously aku sygg kau sgt weyy . aku tkthu npe ade perasaan mcm ny patut timbul bile bersama kau . tp , kau tk pernah nak hargai aku , kau tk pernah nak hargai ape yang aku buat untuk kau , kau tk pernah nak hargai org yang da sygg kat kau . kenape ? silap besar ker aku buat ny sumer ?  aku rse kau jee kot bole support aku . kau tkdee aku tkthu ape jd weyy . gile thu cmm ny ! please laa , aku nak kau berubah tu je ! aku nak kau thu yang kau sorg je ade dlm hati aku ny . tkdee org lain lg da yang bole gnti . tp , klu kau still tk berubah aku rse aku org yg paling bodoh sebab sygg org yang tk pndai nk menghargai org lain dan hanya penting kan diri sendiri thu ! im sorry cz ckp mcm ny . aku da tkthu nak buat ape . tu je ! sorry =_= 

❤ older posts / newer posts ❤